Atacatorul de la cinema - arestat pentru 30 de zile (VIDEO)

Update ora 21:35

Atacatorul din sala de cinema dintr-un mall din Timișoara a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Amintim că noaptea trecută, bărbatul a înjunghiat cu un cuțit doi spectatori. Aceștia din urma i-ar fi atras atenția pentru că vorbea prea tare, iar bărbatul și-ar fi ieșit din fire.  

Agresorul este jurist la un spital de psihiatrie. El a declarat că s-a apărat, cei doi fiind cel care l-au atacat cu cuțitul.

CITEȘTE ȘI ... Film anulat la Pitești de frica unor atacuri sângeroase!

 

 

Încă un incident care șochează România a avut loc, luni seara, într-o sală de cinema dintr-un mall din Timișoara. Doi tineri au fost înjunghiați cu un cuțit, de un alt spectator, căruia îi făcuseră observații pentru că vorbea prea tare în timp ce rula filmul românesc "Pisica verde".

Unul dintre răniți este chiar actor în această peliculă. Este vorba despre Raul Andrici, în vârstă 19 ani, care a debutat recent pe marile ecrane cu un rol în filmul autohton  ”Pisica verde”. Tânărul a absolvit, anul acesta, Liceul de Arte Ion Vidu, secția Actorie.

CITEȘTE ȘI ... Pesta lovește cea mai mare fermă din Argeș! 20.000 de porci vor fi uciși

 

Agresorul, în vârstă de 36 de ani, a fost ridicat de polițiști, pentru audieri. Oamenii legii au deschis un dosar penal pe numele acestuia pentru loviri și alte violențe.