Atac armat în Germania. 11 morți - Criminalul a fost găsit mort de Poliție

Cel puţin nouă persoane au fost ucise miercuri seară în două incidente armate petrecute la Hanau, în apropiere de Frankfurt. Presupusul autor al atacului și încă o persoană au fost găsiți ulterior morți, ceea ridică bilanțul acestor violențe la cel puțin 11 decese.

CITEȘTE ȘI ... Tânără lovită pe trecerea de pietoni! La volan- o șoferiță de 66 de ani

Suspectul este un cetățean german, care avea permis de port-armă. În mașina sa au fost găsite muniție și reviste despre armament, scrie Bild, citat de BBC. Clientela preponderentă a localurilor atacate erau kurzi.

CITEȘTE ȘI ...Încă două unități de învățământ suspendă cursurile din cauza gripei

Poliția din Hanau a anunțat într-o postare pe Twitter că anchetatorii l-au găsit pe suspectul atacurilor de miercuri seara. El era mort în locuința sa din Hanau, iar alături de suspect polițiștii au mai găsit un alt cadavru, despre care despre care deocamdată nu au fost furnizate alte informații.

CITEȘTE ȘI ... Vin copii care se coboară din bolizi de 80.000 de euro, stau 60 de minute pe teren și pleacă!

Primul atac s-a produs chiar în centrul oraşului, la un bar unde clienţii pot fuma narghilea. Trei oameni au fost ucişi după ce s-au tras opt sau nouă focuri de armă. Potrivit martorilor, atacatorii au fugit de la locul crimei într-o maşină de culoare închisă. 
La scurtă vreme, un alt local cu specific arab, din vestul oraşului, a fost şi el ţinta unui atac. Aici şi-au pierdut viaţa cinci persoane, printre care o femeie. 


Sursa: Digi24.ro, Observator.tv