Astăzi vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească  | Sursa Ta

Vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească, urmând astfel a se înregistra temperaturi normale pentru această dată. 

În regiunile vestice, nordice și centrale, vor fi înnorări temporare și mai ales după-amiaza și noaptea, pe suprafețe mici se vor semnala ploi de scurtă durată și posibil descărcări electrice. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, mai mult senin în prima parte a zilei și din nou spre sfârșitul intervalului. 

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în prima parte a intervalului la munte, viteze mai mari urmând a se înregistra în zona înaltă a Carpaților Orientali, iar la intensități mai mici și în vest, nord și nord-est. 

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 21 și 27 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 și 16 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane. Izolat, dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

În capitală vremea va fi frumoasă și va continua să se încălzească, urmând a se înregistra valori termice normale pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 12...13 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească. Dimineața vor fi condiții de ceață.

Vremea la munte va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, mai ales după-amiaza și noaptea, în nordul Carpaților Orientali și în Munții Apuseni, unde pe arii retrâne se vor semnala ploi de scurtă durată și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în prima parte a intervalului, mai ales în zona înaltă a Carpaților Orientali.

La mare vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi, devenind normală termic. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 21 de grade, iar cele minime vor fi de 13-14 grade.


Sursa: observatornews.ro