Astăzi vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de duminică, 11 aprilie. Vremea va fi frumoasă și se va încălzi afară, finalul săptămânii aducând temperaturi maxime de 20 de grade Celsius.

Vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească. Cerul va fi mai mult senin, cu excepția regiunilor vestice unde spre seară și noaptea se va înnora temporar și, izolat vor fi condiții pentru ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în sudul Banatului.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 13 și 20 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 și 8 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali spre -6 grade, dar și ușor mai ridicate în Dealurile de Vest. Spre sfârșitul intervalului, pe arii restrânse în Transilvania, Moldova, Muntenia și dealurile Olteniei, se va semnala brumă. Izolat vor fi condiții de ceață.

În capitală vremea va fi frumoasă și va continua să se încălzească. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 2 - 3 grade, mai scăzută în zona periurbană spre 0 grade, unde vor mai fi condiții de brumă.

La munte vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească, însă va fi încă rece, dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult senin, exceptând zona Carpaților Occidentali și nordul Carpaților Orientali, unde seara și noaptea vor fi înnorări temporare, însă doar în zona Munților Apuseni, izolat vor fi condiții pentru ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în masivele din sud-vestul țării.


Sursa: observatornews.ro