ASTAZI: Sărbătoare mare! Cântec joc și voie bună la Valea Iașului!


În aceste momente, la Căminul Cultural Cerbureni, în Valea Iașului, Adminstrația locală sărbătorește cea de a 15 - a ediție a Zilelor Comunei. Primarul comunei, Nicolae Barbu, a organizat o festivitate dedicată cetățenilor, dar și invitaților speciali.

În cadrul evenimentului, care se desfașoara în această după amiază, în comuna din vecinatatea orașului Curtea de Argeș, au fost incluse programe artistice, care au fost susținute de ansamblul folcloric din localitate, dar și din jurul comunei.

De asemenea, au fost premiați cetățeni care au săbătorit nunta de aur, nunta de argint, respectiv varsta venerabilă de 80 ani.

Invitați ai primariei Valea Iașului, au fost reprezentanți ai Administrației Județene precum: Consiliul Județean, prefectura, parlamentari de Argeș și reprezentanți ai partidelor politice.

Cetățenii, înca de la începutul manifestărilor, au sosit într-un numar mare la evenimentul prilejuit pentru ziua comunei.

Evenimentul se va încheia în această seară, cu un foc de artificii, care să marcheze cea de a 15-a ediție a sărbătorii localitații Valea Iașului.