VIDEO! Ministrul Sănătății: ”Nu am semnalat probleme deosebite în Spitalul Județean”

UPDATE: În vizita sa de seara trecută, Ministrul Sănătății, Florian-Dorel Bodog, a ajuns la concluzia că în Spitalul Județean Argeș nu sunt semnalate probleme deosebite, dar că instituția va mai trebui renovată.
Acesta a purtat discuții atât cu medicii de gardă, cât și cu pacienți.
”Nu am semnalat probleme deosebite în spital.
Era curat. Personalul își face treaba.
Imaginea este aceea a unui spital județean care nu a fost încă renovat complet.”, a declarat Florian-Dorel Bodog, prezent într-o conferință de presă la sediul PSD.

UPDATE: Ministrul Sănătății a vizitat viitorul centru medical din Mioveni.

Sursa video: arges-stiri.ro

În această dimineață, ministrul sănătății, Florian-Dorel Bodog, este așteptat la Mioveni.
Ministrul Florian Bodog are programată o întâlnire cu conducerea județului la Primăria Orașului Mioveni, urmată de o vizită la construcția noului centru medical al orașului.

CITEȘTE ȘI .... Accident în Argeș! Un bărbat și-a pierdut viața


La acestă întâlnire vor mai participa parlamentari de Argeș, reprezentanți ai unităților medicale și județ și ai administrației publice locale.
”Avem argumentele necesare pentru a susține în fața domnului ministru că dezvoltarea sistemului medical pe plan local și investițiile în sănătate reprezintă atribute de bază pentru adminstrația din Mioveni, iar sprijinul guvernamental este liantul care ne poate ajuta să construim, aici, rapid, un sistem medical modern și funcțional la capacitate maximă.”, este mesajul primarului Ion Georgescu.
Agenda ministrului sănătății cuprinde și o conferință de presă, organizată la sediul PSD Argeș, începând cu ora 10:30, unde va fi prezent și ministrul Șerban Valeca.

Seara trecută, ministrul Florian Bodog a vizitat Spitalul Județean, alături fiindu-i președintele CJ, Dan Manu și Șerban Valeca. Vizita a fost una neanunțată, iar la ieșirea din instituție ministrul sănătății nu a vreut să ofere comentarii.