Astăzi este ultima zi de ger. Vremea se va încălzi față de zilele precedente

Astăzi vremea se va încălzi față de zilele precedente iar cerul va fi noros în regiunile intracarpatice, unde, mai ales ziua, vor fi precipitații slabe. 

Precipitațiile vor fi sub formă de ninsoare la munte, predominant ninsori în Maramureș și în Transilvania și mixte în Crișana și local în Banat. 

Conform ANM , pe arii restrânse, mai ales în vest și nord-vest, vor fi condiții de polei. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a intervalului, dar numai izolat se vor semnala precipitații slabe. 

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special în zona înaltă, unde rafalele vor depăși 70…80 km/h, spulberând zăpada și, local și temporar, în vest și sud. 

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 1 și 7 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -8 și 3 grade. Izolat, mai ales spre sfârșitul intervalului, se va semnala ceață.

Vremea în București se va încălzi față de zilele precedente. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 3…5 grade, iar cea minimă va fi de -3…-2 grade, mai scăzută în zona preorășenească până în jurul valorii de -5 grade.