Asociaţia Oamenilor de Afaceri, la ceas aniversar - 16 ani de activitate

Vineri, 6 decembrie, Asociaţia Oamenilor de Afaceri Argeş a marcat împlinirea a 16 ani de activitate prin fastuoasa gală anuală, ce a reunit reprezentanţi ai mediului de afaceri din Argeş, reprezentanţii administraţiei județene şi locale, parlamentari şi oameni politici. Preşedintele AOA Argeş, Marian Toma, preşedintele executiv Dan Ionescu şi Larisa Vlăsceanu au fost amfitrionii unei petreceri reuşite, puse la punct cu sprijinul artizanilor de evenimente Privent Events.

Cu această ocazie, președintele Consiliului Județean Argeş, Dan Manu, a oferit preşedintului AOA Argeş, Marian Toma, „Trofeul Argeșului”. Președintele CJ Argeş a punctat faptul că administrația județeană a avut o foarte bună colaborare cu mediul de afaceri argeșean, realizând împreună mai multe proiecte, cum este conceptul „Fabricat în Argeş”.

„Administrația județeană are datoria de a sprijini mediul de afaceri prin dezvoltarea și modernizarea infrastructurii. În fapt, un mediu de afaceri puternic înseamnă locuri de muncă și dezvoltare economică.”, a mai precizat preşedintele Dan Manu, care, la rândul său a primit din partea AOA Argeş un trofeu de excelență, în semn de apreciere a bunei colaborări din anul 2019. Evenimentul a fost găzduit de către Hotel Ramada, în sala Ballroom, asigurând decorul perfect şi serviciile impecabile cerute la o gală a celor care dau ora exactă în mediul de business argeşean.