Arta de a avea un make-up echilibrat

O să începem cu câteva sfaturi practice de machiaj si ce tip de produse cosmetice se folosesc
Cheia unui makeup de invidiat este echilibru, lucru care nu este atât de ușor precum pare la prima vedere. pentru că orice lucru de calitate din viață, cheia este echilibrul.
Chiar dacă paleta de culori și texturi ale produselor de makeup este uriașă, nu înseamnă că putem folosi orice culoare sau intensitate oriunde pe chipul tau. In linii mari, 4 configuratii de machiaj pot fi luate in considerare atunci cand te machiezi:
- ochii închiși la culoare cu ruj închis
- ochii deschiși la culoare cu ruj de culoare închisă;
- ochi de culoare neutră cu un ruj deschis;
- ochi de culoare deschisă cu ruj de culoare deschisă.

Înțelegerea celor 4 combinații de machiaj

Cele 4 combinații de machiaj permit să direcționeze atenția către față și permițându-ți să schimbi focus-ul între gură,ochi sau față ca și întreg. Combinația de ochii de culoare închisă cu ruj închis creează un efect mai dramatic, în schimb ochii de culoare deschisă cu ruj deschis oferă un look mai natural, casual.

Must-have-ul pentru orice tip de machiaj
Hidratare. Alege-ți crema hidratanta în funcție de tipul tău de piele. Texturile bogate 'vor sta' mai bine pe tipuri de ten uleios, pe când tenul uscat va absorbi în totalitate crema. Țelul tău este de a obține o piele fină și catifelată. Dacă textura tenului tău este una cu imperfecțiuni, ar trebui să iei în considerare și folosirea unui primer-baza de machiaj. Un primer "umple" imperfecțiunile din piele și lasă un rezultat ultra-fin.

Fondul de ten. Fiecare artist știe că începutul machiajului trebuie să fie pe o suprafață cât mai netedă("cât mai aproape de perfecțiune"). Fondul de ten ajută la uniformizarea culorii tenului,reduce vizibil roșeață și ascunde imperfecțiunile. Dacă ai zone mai închise la culoare, secretul este concealer-ul.
Folosește-l înainte de aplicarea fondului de ten pentru cele mai bune rezultate.

Patru combinații de make-up pentru o ''frumusețe'' echilibrată

Primul look. Ochi culoare închisă + ruj închis

Conturează-ți ochii cu un creion de ochi negru. Alege unul cu un vârf moale, după care, folosind o pensula mică de farduri treci cu această peste linia trasată anterior. Apoi alege un fard de pleoape mat de culoare închisă, folosește-l pe acesta de jur împrejurul ochilor, dar fără a evidenția marginile dinprejului ochilor. Trecerea dinspre marginea fardului de pleoape la piele trebuie să fie făcută treptată.

Curbează-ți genele și apoi aplică un mascara negru. Apoi folosind un creion contur de buze închis la culoare, aplică-l pe întreagă suprafață a buzelor, după care peste el aplică un ruj de un roșu închis, sau chiar un maroniu roșcat.

Look-ul 2 - Ochi culoare închisă închiși + Ruj deschis

Folosește aceeași pași de la primul look cu excepția ochilor. Nu ai nevoie de nici un fard, sau creion de ochi. Pur și simplu, curbează-ți genele și aplică rimel.

Look-ul 3 - Ochi culoare închisă închiși + Ruj deschis

Aceeasi pasi ca si la primul look, cu exceptia ca buzele vor fi conturate si "rujate" cu creion,respectiv un ruj intr-o nuanta cat mai neutra si apropiata de culoarea tenului tau.

*Este foarte important de retinut ca nuanta trebuie sa fie cat mai apropiata de cea a tenului tau. Priveste-ti buzele: daca sunt usor roz, atunci vei folosii cea mai pala nuanta de roz. Daca buzele tale au tonuri de bej, atunci alege un ruj de nuanta bej pal. Obiectivul la acest look este ca buzele sa para cat mai naturale.

Look-ul 4 - Ochi culoare deschisă + ruj deschis

Aceeași pași că și la look-ul 2 pentru ochi, după care pașii de la look-ul 3 pentru buze.

Pornind de la aceste 4 tipuri de machiaj de baza, poți modifică cu încredere intensitatea machiajului, culorile folosite și chiar și texturile produselor folosite, astfel încât de fiecare dată să obții un efect plăcut, care să fie în concordanță cu frumusețea ta naturală.

Dacă doriți să aflati mai multe despre rezolvările problemelor femeilor puteți vizita Fetecustil.ro