Argeșul - scos de Germania de pe lista zonelor de risc COVID-19!

Autoritățile germane au actualizat "zonele de risc". Conform listei, județul nostru și Dâmbovița au fost scoase din zonele de risc, iar judeţele Neamţ şi Caraş-Severin au fost adăugate.

"În continuarea precizărilor din data de 10 septembrie 2020, privind modificarea condiţiilor de intrare pe teritoriul Republicii Federale Germania în contextul pandemiei de COVID-19, Ministerul Afacerilor Externe informează că autorităţile germane au actualizat lista "zonelor de risc" din România, cu intrare în vigoare din 16 septembrie 2020. Ca urmare a acestei actualizări, judeţele Neamţ şi Caraş-Severin au fost introduse în categoria de risc, în timp ce judeţele Argeş şi Dâmboviţa au fost retrase de pe listă.”, arată un comunicat de presă al MAE.


La acest moment, ţinând cont de aceste ultime decizii ale autorităţilor germane, alături de municipiul Bucureşti, 11 judeţe din România se află pe lista "zonelor de risc": Bacău, Bihor, Brăila, Braşov, Caraş-Severin, Iaşi, Ilfov, Neamţ, Prahova, Vaslui, Vâlcea.