Argeșul, pe lista celui mai mare portal de oferte rezidențiale

DezvoltatorImobiliar.ro este locul unde îti poți găsi locuința mult visată.
Pe lângă cele peste 200 de ansambluri rezidențiale din toată țara, DezvoltatorImobiliar.ro adaugă constant noi oferte pentru a-i da posibilitatea vizitatorului să aleagă dintr-o gamă variată de case și apartamente.
Este cazul și Argeșului, recent adăugat în cel mai mare portal din România cu oferte rezidențiale continuă expansiunea.
Maia Banat este primul ansamblu rezidențial din județul Argeș care intră în oferta portalului nostru. Ansamblul Maia Banat se află într-o zonă ferită de traficul urban din Pitești. Complexul este foarte aproape de școli, de spitale, de bănci, de piață, dar și de transportul public. Cumpărătorii pot alege între un apartament de două camere sau o garsonieră. În plus, modalitățile de plată sunt numeroare: de la plata cash, până la credit imobiliar, ipotecar sau credit prin Prima Casă.

CITEȘTE ȘI ... ATENȚIE! Trafic infernal în Albota!


Detali suplimentare puteți găsi aici.
DezvoltatorImobiliar.ro este unicul portal din România care realizează interviuri video ample cu reprezentanții dezvoltatorilor imobiliari, agențiilor imobiliare, bănci, arhitecți, notari și mulți alții.
Cu ajutorul tururilor virtuale, utilizatorii portalului DezvoltatorImobiliar.ro pot vizita online, fie locuința dorită, fie complexul rezidențial de care sunt interesați.

Sursa foto: DezvoltatorImobiliar.ro