Argentina Culcuş:”Obiective - realizarea unui parc industrial, noi locuri de muncă, siguranţă economică şi noi oportunităţi”

,,Dragii mei, 
Suntem la o aruncătură de băţ de alegerile locale, iar în mai puţin de o lună DUMNEAVOASTRĂ sunteţi cei care veţi decide viitorul oraşului în care trăim.
Pentru că sunt candidat la funcţia de primar al oraşului Mioveni, este datoria mea de a vă expune câteva probleme care să fie esenţiale în luarea deciziei la vot.
Această relatare este despre UN MARE OM şi un ÎMPĂRAT GOL şi dorinţa lui de schimbare.
Oameni dragi, 
 Dacă Mioveniul şi judeţul Argeş trebuie să mulţumească cuiva, acesta este MARELE OM - CONSTANTIN STROE.
Succesul Dacia, evoluţia spectaculoasă a Mioveniului, bugetul uriaş al oraşului,  aproximativ 200.000 de locuri de muncă din industria auto şi conexe se datorează domnului Constantin Stroe. 
De ce, Ion Georgescu nu a reuşit să investească corect fondurile care vin la buget datorită acestui OM care acum ne priveşte din cer? Pentru că ÎMPĂRATUL E GOL!!!
Preocupat cel mai mult de crearea unei imagini personale, care nu are nicio legatură cu realitatea, prin mijloacele binecunoscute, înconjurat de oameni care îi aduc elogii false şi populiste, obsedat să deţină controlul şi să ştie tot, a uitat să mai fie OM, dar mai ales PRIMAR – transformându-se într-un ÎMPĂRAT GOL. 
De ce îmi doresc fotoliul de primar?
Succesul Dacia, datorat DOMNULUI Constantin Stroe, putea fi exploatat mult mai mult la Mioveni.
Unul dintre obiectivele mele prioritare este realizarea unui parc industrial, care va genera noi locuri de muncă, siguranţă economică şi noi oportunităţi de afaceri pentru tineri.
Acest punct forte a fost ratat de actuala administraţie, care, deşi se află de 20 de ani la cârma oraşului, a fost incapabilă să racordeze cartierul Clucereasa, zona cea mai pretabilă de dezvoltare industrială, la reţeaua de gaze naturale, pierzând astfel mii de locuri de muncă.
Un alt obiectiv al meu este pornirea motoarelor instituţiilor locale, atragerea de fonduri europene şi o altă gândire bugetară, având în vedere faptul că oraşul MIOVENI este îndatorat pentru următorii 10 ani de actuala administraţie.
Vă invit lângă mine, oameni dragi, pentru că Împăratul e gol!
Cu stimă, Argentina Culcuş – candidat la funcţia de primar din partea PNL."