ARGENTINA CULCUȘ - VIN LA PRIMĂRIE!

Bunăstarea și siguranța financiară a locuitorilor orașului Mioveni au  fost grav afectate din cauza lipsei de viziune și preocupare din partea actualei administrații. Spre exemplu, zeci de firme, generatoare de venituri la bugetul local și locuri de muncă, și-au amplasat afacerile pe raza teritorial-administrativă a altor localități, din cauza lipsei rețelei de gaze naturale din cartierul Clucereasa, acolo unde ar fi trebuit să se realizeze un parc industrial, zona fiind extrem de bine amplasată strategic, pe DN 73.

 


 Ce a pierdut Mioveniul fără parcuri industriale și fără crearea unei zone metropolitane?


- Posibilitatea de a avea o infrastructura rutieră adecvată vremurilor în care trăim. O infrastructură ce putea fi realizată prin atragerea de fonduri europene.
- Bulevardul Dacia seamănă foarte bine cu un drum comunal.
- Orașul nu are centuri ocolitoare...
- Locuitorii orașului Mioveni beneficiază de cel mai scump și mai prost transport din județul Argeș: stații de așteptare improprii, mașini neconforme, imposibilitatea de a ajunge unde doresc călătorii.
- Conform unor calcule, un cetățean din Mioveni stă 360 de ore pe an blocat în trafic pe drumul dintre Pitești și Mioveni, adică dublul perioadei de concediu!

 


 Ce va avea de câștigat orașul când eu voi fi primar?


- Proiecte pe termen lung, dar și soluții imediate.
- O administrație liberală, care are o viziune macro de dezvoltare a unei zone metropolitane, ce va include și orașul Mioveni, pentru că s-a demonstrat că nicio comunitate nu se mai poate dezvolta individual.
- Rețele de utilități în toate cartierele.
- Un transport public civilizat.
- Infrastructură rutieră.
- Dezvoltare culturală.

 


 De ce PNL?


Pentru că sub guvernarea liberală au fost accelerate procedurile privind demararea lucrărilor la autostrada Pitești-Sibiu, pentru că DACIA, cel mai mare agent economic, trebuie sprijinit!