Argentina Culcuș: Eu şi echipa mea venim în faţa dumneavoastră cu soluţii, nu cu pomeni electorale!

Consiliul Local este autoritatea administrativă care guvernează un oraș. Misiunea acestor oameni este de a fi permanent în slujba comunității locale, de a rezolva problemele acesteia și de a asigura îmbunătățirea calității vieții. 
Pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020, vin în fața dumneavoastră cu o echipă de oameni competenți, alături de care am gândit o serie de proiecte al căror scop va fi acela de a îmbunătăți nivelul de trai al cetățenilor orașului MIOVENI. Noi nu venim în fața dvs. cu pomeni electorale, ci cu soluții pentru toate problemele existente.
În primul rând, vom rezolva problema discriminării cetățenilor. Fiecare cetățean al orașului Mioveni trebuie să beneficieze de rețele de utilități publice (apă, gaze, energie electrică), infrastructură rutieră (drumuri, zone pietonale, piste de biciclete), infrastructură de învățământ, sănătate și baze de agrement.
Din păcate, în acest moment, două dintre cele cinci cartiere ale orașului Mioveni nu beneficiază de aceste utilități publice (Clucereasa și Făget). Cum să realizezi lucruri mari dacă nu reușești să rezolvi mai întâi lucruri mici?
Prioritatea noastră este să creăm condiții excelente pentru toți locuitorii orașului Mioveni. 
Cu toate că pe raza orașului Mioveni se află cel mai mare agent economic al României, Dacia Renault, vom realiza un parc industrial care să ofere locuitorilor și celor din zona Mioveni locuri de muncă stabile și bine plătite.
O localitate nu poate fi cu adevărat dezvoltată dacă își lasă parte dintre cetățeni în urmă. Astfel, vom acorda o atenție sporită comunităților și persoanelor marginalizate din orașul Mioveni.
Cea mai bună strategie și cea mai ambițioasă viziune nu înseamnă nimic dacă nu ai o echipă bine consolidată care să pună lucrurile în mișcare. De aceea, echipa de consilieri locali este foarte IMPORTANTĂ. De asemenea, vreau să menționez faptul că cetățeanul va fi întotdeauna partenerul primarului și al consiliului local!


Vă aștept la vot pe 27 septembrie.


Împreună putem face lucruri mult mai bune!


Cu stimă, 
Argentina Culcuș