Argentina Culcuș - candidatul PNL pentru Primăria Mioveni

Argentina Culcuș este candidatul PNL la Primăria Mioveni. Decizia nu a fost una foarte grea ținând cont că, în sondajul realizat de partid, aceasta a ieșit la mare distanță de ceilalți liberali înscriși în cursa internă.  

CITEȘTE ȘI ... Alertă de coronavirus la Guvern!


Argentina Culcuș, proaspăt intrată în partid, este creditată în sondaj cu 19,9%, următorii clasaţi fiind Sorin Fâlfănescu - 7% și Ioan Predica - 3%. Candidatul USR, măsurat de sondaj, are doar 5%. De asemenea, în timp ce intenția de vot în cazul lui Sorin Fâlfănescu este de 28%, în privința Argentinei Culcuș, aceasta este aproape dublă - 42%. 

CITEȘTE ȘI ... Amenințarea COVID-19: VIZITAREA pacienților internați la Județean - INTERZISĂ!


Ion Georgescu, actualul primar, ar obține, potrivit sondajului realizat de către liberali, 45% dacă alegerile ar avea loc mâine. Pentru un vot într-un singur tur, s-ar spune că zarurile au fost deja aruncate. O miză foarte mare însă este și Consiliul Local, executivul unei comunități, acolo unde se fac și se desfac multe. Ca atare, era foarte importantă locomotiva cu care liberalii ies în față. Ai Consiliul Local, ai decizia. 


„Din momentul acesta, în mod evident, ne vom apuca de muncă, pentru că avem multe de făcut dacă vrem să obținem rezultatele pe care toți le așteaptă de la noi. Sper să fim susținuți și de către celelalte partide. Deja am avut discuții cu cei din organizația ALDE Mioveni care probabil că ni se vor alătura în perioada următoare, exprimându-și dorința în acest sens. De asemenea, vom discuta și cu cei din Alianța USR-PLUS în sensul unei candidaturi comune”, ne-a declarat Argentina Culcuș. 


PNL Argeş a stabilit în acest weekend lista candidaţilor pentru alegerile locale în peste 70 de localităţi. În privința orașelor, s-au mai stabilit următoarele candidaturi: Gabriel Vasilescu - Topoloveni; Dorin Bărbuceanu - Ştefăneşti; Nicolae Zaharia - Câmpulung; Cristian Mitrofan - Curtea de Argeş. 


Preluare Saptamanalul Ancheta