Argentina Culcuș: A sosit momentul să ne unim și să construim împreună orașul pe care ni-l dorim

Suntem cu toții oameni ai orașului Mioveni, orașul în care am crescut, ne-am maturizat, ne-am educat și trăim.
Este orașul pe care fiecare dintre noi îl vrea mai bun, mai bogat, mai sigur și mai ofertant, căci fiecare dintre noi pune în acest oraș munca și viitorul.
A trecut prea mult timp de când bogăția acestui oraș este folosită doar pentru interesul unui număr limitat de oameni, care și-au uitat menirea și care țin cu disperare de putere, crezându-se stăpâni.


Dragii mei, frica de schimbare corupe mai mult decât puterea. 
Frica de a vedea realitatea, nu e așa cum ni se zugrăvește în filmulețele de promovare realizate cu drona, ci așa cum este ea, cu cartiere care nu dispun de un minimum de condiții civilizate de trai, cu drumurile din țări existente, cu mizeria de la tot pasul, cu lipsa locurilor din școli și grădinițe, fără parcuri și activități culturale cu cartiere care nu dispun de rețea de alimentare cu gaze, în ciuda faptului că România este al doilea cel mai mare exploatator de gaze naturale din Uniunea Europeană, iar oamenii din Mioveni, firmele din Mioveni asigură o cotă deosebit de importantă în bugetul României.
 Nu de schimbare trebuie să ne temem, ci de o perpetuare a unor oamenii care stau de 20 de ani la cârma acestui oraș și au uitat că sunt doar niște umili administratori desemnați pentru a dezvolta orașul, așa cum au promis mereu. 
A sosit momentul să schimbăm administrația locală cu un om care nu confundă primăria cu proprietatea personală, un om care nu vă va îndatora pe zeci de ani fără să vă ceară acordul, fără să vă ceară sfatul, un om care vrea la fel de mult ca toți ceilalţi fii ai Mioveniului să trăiască împlinit într-un oraș prosper, curat, primitor și sigur.
Dragii mei prieteni, nu puterea corupe, ci frica de a pierde puterea, frica de schimbare, iar această frică a celor care țin cu dinții de putere se transmite cu violență în rândul nostru. A sosit momentul să ne unim și să construim împreună orașul pe care ni-l dorim.
Sunt Argentina Culcuș și împreună construim orașul în care să trăim. 


Împreună vă garantez că reușim!