Argeșenii Adriana Trandafir și Marcel Pavel - cofirmați cu COVID-19!

Vedetele de la Antena 1 trec prin momente grele în aceste zile. Primul testat pozitiv cu noul coronavirus a fost în cazul argeșeanului Marcel Pavel, în prezent internat la Matei Balș. Cu doar două zile înainte de a afla că are COVID-19, interpretul a participat la filmările de la “Te cunosc de undeva”, unde a intrat în contact cu alte două vedete, printre care Andreea Bălan, Aurelian Temișan, Ozana Barabancea, Cosmin Seleși dar și Monica Anghel.

„Bună dimineața, dragi prieteni! În ultimile zile am trecut prin momente cumplite si de aceea este lesne de înțeles că nu am mai apărut aici pe rețelele de socializare! Regretul cel mai mare a fost acela că mass-media nu se dezminte niciodată, câteva excepții făcând doar anumite publicații si posturi de tv de știri (Antena 3 , Realitatea tv și România tv) care au dat știrile la modul f corect privind starea mea de sănătate și cauzele reale a acestei nenorociri care s-au abătut asupra mea, contactând o dublă pneumonie și corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale! Celelalte publicații și posturi tv m-au desființat efectiv, comportându-se precum hienele ! Așa își ajută presa din România semenii când sunt la un pas de moarte! Acum cu ajutorul bunului Dumnezeu și a întreg personalului Institutului "Matei Balș", condus impecabil de către dl STREINU CERCEL, am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut și voi reveni la viață cum s-ar spune! Mă plec în fața acestor eroi pentru priceperea, gesturile și eforturile extraordinare ale medicilor, asistentele medicale, infirmierelor a Institutului "Matei Balș" Le mulțumesc în mod special doamnei dr LIVIA HARA (concidența este aceea că dna dr a copilărit cu mine pe meleagurile orașului Clung Muscel, fiindu-mi și colegă de școală muzică, amândoi luând premiu cu coroniță în fiecare an , dănsa fiind pianistă la acea vreme iar eu violoncelist), și de aceea îmi de mulțumiri dlui SCSTREINU CERCEL! P.S. DRAGI PRIETENI VĂ MULTUMESC DIN ADÂNCUL INIMII PENTRU GÂNDURILE BUNE ȘI SUSȚINERE! DUMNEZEU SĂ NE OCROTEASCĂ ȘI SĂ NE BINECUVÂNTEZE! AMIN”, a scris Marcel Pavel pe contul personal de Facebook.

 

Alături de îndrăgitul artist, testați pozitiv au mai fost și Ozana Barabancea, jurată în emisiunea de la Antena 1 și Andrei Ștefănescu, unul dintre concurenții acestui sezon. Acestora, se pare că li s-ar fi alăturat și actrița argeșeancă Adriana Trandafir. În prezent, actrița ar acuza doar o tuse ușoră, după cum scrie DCnews.ro. 

În cazul prezentatorul Cosmin Seleși și a Andreei Bălan, rezultatele au fost negative.

 


Monica Anghel - primele declarații, după ce a intrat în contact cu Marcel Pavel, infectat cu COVID

Artista Monica Anghel a transmis un mesaj clar fanilor prin care a explicat ce s-a întâmplat. Aceasta a fost testată pentru COVID-19, rezultatul fiind negativ.

„Este normal și este de datoria mea să vă spun exact cum stau lucrurile. Pe data de 10 iunie m-am întâlnit ultima data cu colegii mei de la Te cunosc de undeva. Pe data de 17 iunie am făcut testul, pentru a vedea dacă am COVID. Testul a ieșit negativ.
Țin să precizez acest lucru, că testul a ieșit negativ și nu sunt asimptomatică. Deci testul a ieșit negativ. Cu atât mai mult cu cât am făcut testul  la 7 zile după ce  m-am întâlnit cu colegii mei. Nu mai există niciun risc, după cum am vorbit cu medicii”, a spus Monica Anghel într-un live făcut pe contul de socializare.