Argeșeni trimiși în judecată! Au condus sub influența alcoolului

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au finalizat cercetarile într-un dosar penal, înregistrat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în data de 21 decembrie 2020, un bărbat, de 37 de ani din Pitești a condus un autoturism pe pe B-dul Republicii, din municipiul Pitești, având o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.  

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.

Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au finalizat cercetările într-un dosar înregistrat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz ori sustragere a conducătorului unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din cercetări polițiștii au stabilit că, în luna octombrie a anului 2020, un tânăr de 27 de ani, din comuna Vlădești, județul Argeș, după ce a condus un autoturism pe Drumul Comunal 7, pe raza comunei Vlădești, aflându-se sub influența alcoolului, a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Dosarul în cauză a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunere de trimitere în judecată.