A murit Andrei Nedelea, actor la Teatrul “Alexandru Davila”

UPDATE, 23 martie:

Andrei Nedelea a decedat la vârsta de 26 de ani. Tânărul actor al Teatrului Al. Davila și basist la trupa Blue 420, suferea de o afecțiune de la naștere. De curând, Andrei făcuse un transplant de rinichi. După operație au intervenit niște complicații, mai exact o infecție la plămâni. Acorul piteștean era internat la spitalul Fundeni din București.

Mesajele de condoleanțe vin din partea prietenilor, familiei și celor care l-au cunoscut pe fostul actor.

Fac reverența cuvenită
Și mă retrag din adunare.
O altă umbră mă invită.
Stimate umbre, salutare!

Nu incercați la despărțire
Să-ncrucișați cu mine spada.
De-acum las totu-n părăsire,
De-acum am rupt-o cu balada.

Rămâneți, cum sunteți, la mese
Și nu vă pierdeți dispoziția.
Nici unuia că plec nu-i pese
Nu-mi luați în seamă dispariția.

Eu merg acum în altă parte,
La alt banchet, unde-i mai bine
Mă duc la chef cu doamna moarte.
Acolo se petrece bine.

Acolo se servesc bucate
Ca-n altă parte nicăirea.
Tăceri de foc nenumărate.
Grimase ce-nspăimântă firea.

Iar la sfârșit amfitrioana
Ea însăși îți servește vinul
Care-ți deschide larg Nirvana,
Care-ți alină-n chinuri, chinul.

Deci, reverența obișnuită
Și mă retrag din adunare!
O altă umbră mă invită.
Stimate umbre, salutare!

"The ant is knowing and wise, but he doesn't know enough to take a vacation. The worshipper of energy is too physically energetic to see that he cannot explore certain higher fields until he is still." - Clarence Day, "This Simian World"
 

Andrei Nedelea, absolvent de actorie și muzică la Departamentul de Arte din cadrul Universității din Craiova, în prezent actor la Teatrul Al. Davila Pitești și basist la trupa Blue 420, are nevoie de ajutorul nostru... AL TUTUROR. 

Tânărul, care suferea de o afecțiune de la naștere, a făcut de curând un transplant de rinichi. După operație au intervenit niște complicații, mai exact o infecție la plămâni. Actorul piteștean are nevoie urgență de sânge, indiferent de grupă. Medicii vor extrage din sângele donat doar trombocitele.


Dacă doriți să donați este IMPORTANT de menționat următoarele date: masă trombocitară, pentru Andrei Nedelea, secția urologie ATI II, Spital Fundeni


”Este colegul nostru, ANDREI NEDELEA. Un actor tanar, talentat, cu un suflet special. Un tanar la inceput de viata. Are nevoie de ajutor! Un OM are nevoie de ajutorul altor OAMENI.
Nu stati pe ganduri. Nu este o gluma sau un anunt fals. Este o situatie in care orice ajutor conteaza!
Se poate dona din orice oraș, la orice centru de transfuzii. Important este să se specifice : masă trombocitară, pentru Andrei Nedelea, secția urologie ATI II, Spital Fundeni!, a scris, pe Facebook, Gabriel Gheorghe, actor la Teatrul Al. Davila Pitești.