Argeșeanul Ștefan Floroaica, gânduri bune pentru noii concurenți Exatlon

Sezonul al doilea al Exatlon a început, iar concurenții din primul sezon nu au ratat momentul. Ștefan Floroaica, unul dintre cei mai îndrăgiți foști Războinici, și-a exprimat gândurile față de noii concurenți.

“Exatlon România sezonul 2 a început. De data asta “stau pe bancă” și recunosc că mi-aș dori să fiu acolo, pe teren. Mi-e dor de acțiunea de acolo, de emoții, de oameni, de locuri și de… orez. Dar totuși eu mi-am trăit Exatlonul, acum e rândul altora s-o facă.
Baftă celor 20, știu prin ce treceti”, a fost mesajul pe care Ștefan l-a făcut public pe Instagram împreuna cu o imagine de când se afla și el în Republica Dominicană.

“Mie îmi este dor de ține și de Alex”, “Ah! Ce dor îmi e să te văd în emisiune”, “Si noi ne-am dori să fii acolo”, “Alt Ștefan nu va mai fi”, i-au transmis fanii nostalgici fostului Războinic

CITEȘTE ȘI ... Drum blocat în Argeș! O persoană rănită

 

Primul episod al Exatlon 2 a adus și primele incidente.

Naomi și Beatrice (Războinicii) au avut nevoie de intervenția salvamarilor pentru a ieși din bazinul cu apă, iar Whats Up s-a luat la ceartă cu războinicul Iulian. S-a întâmplat după ce albaștrii au obținut punctul decisiv. Cântărețul s-a enervat după ce Iulian l-ar fi îngânat și i-a arătat semne obscene. Spiritele s-au încins în cele două tabere, și, deși cei doi și-au cerut inițial scuze, disputa a continuat și la întâlnirea cu Cosmin Cernat.

Sursa: huff.ro