Argeșean condamnat - prins la vamă când încerca să fugă

Un argeșean a fost depistat sâmbătă la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac de polițiștii care au controlat o mașină aflată pe o platformă. Acesta se afla ascuns pe bancheta din spate acoperit cu o pătură. 

În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul este condamnat a 1 an și 4 luni de închisoare cu suspendare, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere, fiindu-i interzisă părăsirea țării pe o durată de 2 ani.

Șoferul mijlocului de transport a declarat că nu știa că bărbatul, care este șeful lui, s-a ascuns în autoturismul de pe platformă, el știindu-l în Germania, acolo unde trebuia să transporte mașina.

Polițiștii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, fals privind identitatea și uz de fals, respectiv complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat pentru șofer, la final urmând a fi luate măsurile legale care se impun, după cum transmite ITPF Oradea într-un comunicat de presă