Pădurar bătut de hoții de lemne în Argeș. A fost lovit cu biciul și cu pumnii

UPDATE, 10 februarie

Un pădurar argeșean, în vârstă de de 46 de ani, din comuna Cicănești, a fost lovit cu pumnii și cu biciul de hoții de lemne prinși în fapt. Angajatul Ocolului Silvic Curtea de Argeș se afla în patrulă și a observat mai mulți arbori tăiați. La câţiva metri distanţă a văzut și o căruță, în care se afla trunchiul unui fag. Când a început să îi ia la întrebări pe indivizii care cărau lemnele, unul dintre ei l-ar fi luat la bătaie, potrivit StirilePROTV.ro

Sorin Floroiu, pădurar Ocolul Silvic Curtea de Argeș: A sărit efectiv la mine, eu fiind în acel moment în apel cu șeful de post.
Reporter: Cu ce v-a lovit?
Sorin Floroiu, pădurar Ocolul Silvic Curtea de Argeș: Prima dată m-a lovit cu pumnul, mi-a sărit telefonul de la ureche și apoi a avut o coadă de bici, ceva metalic și mi-a aplicat mai multe lovituri în zona gâtului și în mână, că m-am apărat.

Bărbatul are mai răni la cap și la mâini.

Ionela Floroiu, soţia pădurarului agresat: „În ceafă avea o gâlmă, era zgâriat, tăiat, cu ce i-a dat, la mână la fel. Stăm numai cu teamă și cu frică, ne e frică tot timpul că ce face, ce se întâmplă. Am văzut o groază de cazuri.”

----------------------------------------------------------------

În ziua de 08 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizaţi prin 112 cu privire la o stare conflictuală petrecută pe raza comunei Cicăneşti, în cadrul căreia un pădurar ar fi fost lovit de către o persoană pe care a găsit-o în pădure.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, care au stabilit că un pădurar din cadrul Ocolului Silvic Curtea de Argeș, care se afla în cantonul de care răspunde, de pe raza localității Cicănești, a surprins în fondul forestier un bărbat de 33 de ani, din Șuici, cu un atelaj, împrejurare în care cel din urmă l-ar fi lovit pe pădurar.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în cursul zilei de astăzi a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş în fața instanței, iar Judecătoria Curtea de Argeş a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.