Și-a lovit fratele în cap cu toporul. Argeșeanul a fost arestat

UPDATE, 9 ianuarie:

În cursul după-amiezii de ieri, bărbatul a fost prezentat de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș în fața instanței, iar Tribunalul Argeș a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

----------------------------------------------------------------

 

În baza delegării din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, vă aducem la cunoştină următoarele: 

În noaptea de 07 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş au fost sesizaţi prin 112 cu privire la o stare conflictuală intrafamilială, pe raza comunei Corbeni, în cadrul căreia un bărbat ar fi suferit leziuni.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, care au stabilit că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 33 de ani, din Corbeni, ar fi lovit pe fratele său cu un topor, provocându-i leziuni la cap și la degetele unei mâini.

Cercetările au fost preluate de către polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeș, împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor.

După administrarea probatoriului, în dimineaţa zilei de 8 ianuarie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Se pare că victima, în vârstă de 41 de ani, a avut totuși noroc și a plecat acasă, fiind în stare stabilă.