Bebeluș lovit cu bestialitate din răzbunare! Argeșean condamnat la 7 ani de închisoare

UPDATE, 10 februarie:

Un bărbat, în vârstă de 37 de ani, a fost condamnat la 7 ani de închisoare într-un dosar de tentativă de omor. Mai exact, argeșeanul a bătut cu bestialitate copilul concubinei, după ce femeia nu și-a putut calma bebelușul, în vârstă de 7 luni la momentul incidentului. Decizia nu este definitivă și poate fi atacă cu apel.

Surse din anchetă au povestit că reacția bărbatului a fost un gest de răzbunare. În plus, pe fondul consumului de alcool, acesta devine extrem de violent.

Copilașul a ajuns la spital cu răni la cap și la față.

 

UPDATE, ora 13:50

Argeșeanul a fost prezentat Tribunalului Argeș cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă de omor. Instanța a decis să-l trimită după gratii pentru o perioadă de 30 de zile.

Un bărbat, în vârstă de 37 de ani,  a fost reținut, ieri, pentru 24 de ore. Acesta este acuzat de tentativă de omor, după ce a agresat copilul concubinei. Bebelușul, în vârstă de 7 luni, are traumatism cranio-facial și traumatism cranian. Copilașul a fost bătut cu bestialitate de către bărbatul care avea o relație de concubinaj cu mama acestuia, o femeie de 27 de ani, din Ilfov.

CITEȘTE ȘI ... Atenție! Se stropește în Pitești! Vezi programul

 

Femeia venise, împreună cu fiul minor, la Poiana Lacului, în vizită la argeșean. Incidentul s-a petrecut duminică. 

Cei doi concubini au mers în vizită la un vecin al bărbatului. Acolo, după ce au consumat alcool, bărbatul s-a luat la harță cu femeia, iar după ce au ajuns acasă, argeșeanul s-a răzbunat pe minor. A lovit-o și pe mamă, dar copilul a fost principala victimă.

CITEȘTE ȘI ... Un nou semafor în Pitești


Astăzi, argeșeanul va fi prezentat Tribunalului Argeș cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă de omor.