Update: Fiul unui fost primar din Argeș - bătut într-un bar

Update ora 15:00

Instanța a dispus cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Update ora 12:20

Potrivit anchetatorilor victima bărbatului de 40 de ani, din Bârla, este chiar fiul fostului primar al localității. Marius Ionuț Neacșu, fiul fostului edil Ion Neacșu, s-ar fi întâlnit cu rivalul său într-un bar din comună, în luna iunie a acestui an. Între cei doi a izbucnit un conflict și s-ar fi luat la bătaie. Se pare că fiul fostului primar s-a ales cu o fractură în zona feței, după ce a primit un pumn. Ulterior, s-a internat, având nevoie de 35 de zile de spitalizare. 

După ce a fost externat, Marius Ionuț Neacșu a depus plângere la poliție. Pe numele rivalului său, Anton Badea, a fost deschis dosar penal.

Scandalul nu s-a terminat aici. Conform anchetatorilor, în luna august, chiar de Sfântă Mărie, cel din urmă s-a întâlnit la un brad cu un martor la conflictul dintre cei doi. L-a amenințat pe acesta cu un cuțit în speranța că nu va depune mărturie împotriva lui. Ulterior, la eveniment se pare că a apărut și o rudă a victimei, iscându-se un nou scandal. Cearta a degenerat, ajungându-se să fie folosită o armă neletală. Astfel, polițiștii au întocmit noi dosare penale.

Potrivit anchetatorilor, în urma cercetărilor, au fost întocmite mai multe dosare penale pentru loviri sau alte violențe, amenințare și folosirea de obiecte periculoase în public.

În baza verificărilor și a certificatului medico-legal care dovedește că fiul fostului edil a avut nevoie de 35 de zile de spitalizare, Anton Badea a fost reținut pentru lovire și amenințare. Celelalte dosare sunt în curs de soluționare.

 


Un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din Bârla, a fost reținut de oamenii legii, după ce în luna iunie a fost implicat într-un scandal.

Potrivit cercetărilor, argeșeanul ar fi avut un conflict spontan cu un vecin. Situația a degenerat, iar bărbatul s-ar fi năpustit asupra rivalului său, lovindu-l în zona feței. Victima a avut nevoie de îngrijiri medicale.

CITEȘTE ȘI ... Dosar penal pentru o șoferiță! A accidentat o femeie 

 

Oamenii legii au deschis dosar penal pe numele bărbatului de 40 de ani. Însă, acesta nu s-a oprit aici. În luna august, a amenințat o persoană care asistase la conflictul dintre el și vecin. Bărbatul a luat un cuțit și a mers peste cel în cauză, dorind să îl determine în acest fel să nu dea declarații în legătură cu scandalul din luna iunie.

A fost fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

 

Foto descriptiv