Argeșean prins în flagrant pe A1! Fura motorină dintr-un camion parcat

Un bărbat de 30 de ani, din comuna Dobrești, a fost prins în flagrant, luni, în jurul orei 4.40, de către poliţiştii Biroului de Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea-Deva. Argeșeanul fura motorină din rezervorul unui camion aflat într-o parcare din comuna Pianu.

CITEȘTE ȘI .... Incendii de vegetație în 10 localități argeșene! Peste 10 de hectare de teren, arse în 48 de ore!

Până să fie prins, bărbatul furase deja 450 de litri de motorină. A fost prins de către poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş și reținut pentru 24 de ore. Astăzi, hoțul va fi prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

”La data de 18 februarie 2019, în jurul orei 04.40, poliţiştii Biroului de Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea-Deva, l-au depistat, în flagrant delict, pe un bărbat de 30 de ani, din comuna Dobrești, judeţul Argeș, în timp ce sustrăgea din rezervorul unui camion aflat într-o parcare situată pe raza comunei Pianu, cantitatea de 450 de litri de motorină.


Dosarul cauzei a fost preluat, pentru competentă soluţionare, de către poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş, care au luat faţă de bărbatul bănuit de furt, măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii sale activităţi infracționale.”, se arată în comunicatul IPJ Alba.

Foto descriptiv