Arestat la 19 ani. Și-a omorât prietenul de pahar

UPDATE, 27 decembrie:


Tânărul de 19 ani a fost prezentat în fața instanței, iar Tribunalul Argeș a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

----------------------------------------------------------------

Un bărbat din localitatea Vlădeşti a fost ucis după ce un tânăr de 19 ani l-a înjunghiat în zona gâtului. S-a întâmplat, noaptea trecută, în urma unui conflict spontan, izbucnit pe fondul consumului de alcool.

CITEȘTE ȘI ... Amenințare cu bombă la Primăria Pitești: Apelantul a cerut 5000 de euro!

 

“În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 01,00, poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în urma unui conflict petrecut pe raza localităţii Vlădeşti, un bărbat de 29 de ani a fost înjunghiat. Echipajul medical ajuns la faţa locului a constatat decesul victimei”, precizează IPJ Argeş.

 

CITEȘTE ȘI ... Scandal, mașina avariată, accident cu mașina Poliției și fugă de la locul evenimentului!

În această dimineață, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca împotriva acestuia să fie dispuse măsuri preventive.

“Din cercetările efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, împreună cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, s-a stabilit că, în urma unui conflict spontan, petrecut pe fondul consumului de alcool, cel în cauză ar fi înjunghiat în zona gâtului pe un bărbat de 29 de ani, din Vlădeşti”, arată IPJ.