Argeșean condamnat la Constanța! Deținea droguri - Iubita a alertat Poliția!

Trimis în judecată de procurorii DIICOT Constanţa pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere, fără drept, de droguri de risc, pentru consum propriu, un tânăr în vârstă de 30 de ani, din judeţul Argeş, a fost condamnat.
 
În primă instanţă, Tribunalul Constanţa a dispus condamnarea inculpatului la patru luni de închisoare cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept. Decizia nu este una definitivă, ea fiind contestată la Curtea de Apel Constanţa.

CITEȘTE ȘI ... (video) Hală cuprinsă de flăcări: 4 angajați evacuați. 35 de pompieri...
 
În actul de sesizare, procurorii DIICOT Constanţa au arătat că, aproape de începutul anului 2018, ca urmare a unei informări a unei tinere, lucrătorii Secţiei 1 Poliţie Constanţa s-au deplasat pe o stradă din municipiu, iar în dreptul unui imobil era staţionat un autoturism Audi, model A4, proprietate a inculpatului.
 
La controlul autoturismului efectuat, pe bancheta din dreapta faţă a fost identificată o geantă de voiaj de culoare gri cu roşu, în care, alături de obiecte de îmbrăcăminte, a fost găsită o borsetă.

CITEȘTE ȘI ... Suspect de delapidare, reţinut de poliţişti! A furat 500 de combine frigorifice
 
În borsetă au fost descoperite o cutie cilindrică de culoare neagră conţinând o substanţă vegetală uscată, de culoare verde, tip mugur, o cutie cilindrică de culoare neagră, care conţinea urme de substanţă vegetală, tip măcinătoare, o cutie cilindrică de culoare portocalie, tip măcinătoare, o pungă din plastic ce conţine substanţă vegetală de culoare maronie şi 6 filtre de culoare albă, o cutie din carton de culoare neagră, în interior fiind un sul de foiţe ţigarete şi o cutie de carton de culoare maro, ce conţinea un sul de foiţe de ţigarete.
 
Cu ocazia depistării, inculpatul a declarat că substanţa vegetală tip muguri este marijuana, cele două cutii cilindrice sunt grindere, în punga din plastic se află tutun măcinat, iar în cele două cutii din carton sunt foiţe pentru tutun.

CITEȘTE ȘI ... Piteșteanul acuzat de agresiune sexuală- trimis în judecată! A pipăit o minoră
 
În cursul urmăririi penale, inculpatul a declarat că se află într-o relaţie de concubinaj cu tânăra care i-a alertat pe poliţişti.  
 
Într-o seară, fiind la locuinţa tinerei, cei doi s-au certat, iar inculpatul a exercitat unele violenţe asupra concubinei sale. Spre dimineaţă, fata s-a deplasat la Secţia 1 Poliţie Constanţa pentru a sesiza cele întâmplate.
 
În timpul lipsei sale de la locuinţă, inculpatul a introdus într-o geantă de voiaj bunurile proprii, inclusiv borseta în care se aflau cele două grindere, în unul fiind canabis, cutia cilindrică ce conţinea canabis, tutun, filtre şi foiţe şi apoi a pus geanta în autoturismul personal. În acel moment, la faţa locului au sosit organele de poliţie, care au identificat bunurile ilicite.

CITEȘTE ȘI ... Update: Accident mortal! Grăbit să ajungă la biserică, un șofer fără experiență ...
 
În faţa procurorului, inculpatul a susţinut că tânăra ar fi cea care a procurat canabisul în urmă cu câteva săptămâni, însă cumpărarea a fost făcută de amândoi, el fiind consumator de asemenea substanţe. În replică, fata a negat că ar fi contribuit în vreun fel la procurarea canabisului.

Sursa: www.ziuaconstanta.ro