Șoferul de tir dispărut în Belgia- găsit mort într-un canal!

UPDATE 30 MARTIE

Cosmin Florea, tânărul de 36 de ani, fost angajat al Jandarmeiei Argeș, a fost găsit mort într-un canal, în Belgia- Anvers. Anunțul a fost făcut de poliția federală belgiană. 

Rămâne ca oamenii legii să stabilească în ce împrejurări s-a produs decesul piteșteanului.

Reamintim că tânărul Cosmin Florea era șofer de TIR, iar în data de 2 martie a fost dat dispărut de familie, după ce nu a mai putut fi găsit. Ultima cursă a piteșteanului a fost în Belgia, acolo unde a fost și găsit mort.

Un tânăr argeșean, fost angajat al Jandarmeriei, este căutat în toată Europa după ce familia a pierdut legătura cu el în urmă cu 5 zile. Şofer de TIR, bărbatul se afla în Belgia la momentul dispariţiei. Şi-ar fi sunat mai mulţi prieteni înainte. Familia şi cunoscuţii s-au mobilizat pe reţelele de socializare şi speră să-i dea de urmă.

Cosmin Florea are 36 de ani și lucrează de 4 ani ca șofer de TIR la o firmă din Pitești.  Vinerea trecută a ajuns în Belgia. Era într-o parcare cu mai mulți români când a vorbit ultima dată acasă cu mama şi cu fratele său. Tot atunci l-a auzit ultima dată şi fosta soţie. Ar fi întrebat-o ce să le cumpere celor două fiice ale lui. Apoi, doar colegii de cursă l-au mai văzut.

CITEȘTE ȘI ... Primăria le-a pus gând rău hoţilor de buzunare! Camere video în toate autobuzele Publitrans

De sâmbătă noaptea, nimeni nu mai ştie nimic despre el. Iar poliţiştii belgieni l-ar fi căutat deja peste tot. Mai mult, acum ar încerca să dea de el cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere ale unui centru comercial din zonă. În ţară, toată lumea se teme de ce e mai rău. Deoarece Cosmin a dispărut pe teritoriul altei ţări, ancheta este acum una internațională. Poliţiştii români cer însă şi ei ajutorul.
Persoanele care au informații sunt rugate să ia legatura cu cea mai apropiată secție de poliție - Florin Popa, Poliția Argeș

 

Cosmin Florea are 1,75 m înălțime, 86 de kilograme, ten alb, şi nu are semne particulare sau tatuaje. Familia spune că se îmbrăca doar sport. Când a fost văzut ultima dată avea la el un telefon mobil și un card bancar. Cosmin a lucrat în trecut ca șofer la Inspectoratul de Jandarmi Argeş.

Sursa: observator.tv