Dat dispărut de familie. Tânărul lucra la o stână izolată

UPDATE, 1 septembrie:


Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, care a plecat în ziua de 12 august de la domiciliul său din comuna Dâmbovicioara și nu a mai revenit, a fost găsit.
Polițiștii au stabilit că tânărul nu a fost victima vreunei infracțiuni. 

Se pare că acesta lucra la o stână dintr-o zonă greu accesibilă pe raza localităţii Ticuş din județul Brașov.
 

 

La data de 17 august, polițiștii din cadrul Secției de Poliției Rurală Rucăr au fost sesizați cu privire la faptul că în ziua de 12 august, NIŢU MARIAN, de 32 de ani, a plecat de la domiciliul său din comuna Dâmbovicioara și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime de 1,70 m, constituție atletică, greutate 65-70 kg, ochi căprui, păr șaten tuns scurt, fără semne particulare.

Vestimentație la momentul plecării: tricou albastru cu mânecă surtă, pantalon de tip blue-jeans de culoare neagră, încălțat cu papuci de casă.

Din verificările efectuate s-a stabilit că acesta a fost văzut ultima dată la data de 14 august, în jurul orelor 19:00, pe raza municipiului Braşov.

Persoanele care pot da relaţii despre bărbatul în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic Apeluri de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Câmpulung, la telefon 0248 512 100.