Argeșeanul care și-a violat fata timp de 20 de ani riscă până la 12 ani de închisoare!

Update, 16 septembrie:

Caz deosebit de grav și șocant petrecut în județul Argeș, unde un bărbat, tatal unei tinere de 33 de ani, a fost arestat ieri preventiv pentru viol.

Bărbatul în vârstă de 59 de ani a abuzat de fiica lui timp de 20 de ani și a profitat de faptul că aceasta are un retard psihic.

Se pare ca acesta a început să profite de fata lui după moartea bunicii acesteia, bunica fiind cea care a crescut-o după ce fata a fost abandonată de mama ei.

Sătulă de chinurile la care era supusă femeia, în vârstă de 33 de ani, s-a dus la poliție unde a povestit tot ce s-a întâmplat, inclusiv că avea între 13 şi 15 ani, când tatăl ar fi început să o batjocorească.

Totodată aflăm și faptul că după moartea bunicii fetei, tatăl nu a mai muncit şi a trăit din pensia de handicap a fiicei sale. 

Argeșeanul se pare că nu a negat faptele comise ți le-a spus anchetatorilor că a avut încuviinţarea fiicei. 

Acum acesta riscă până la 12 ani de închisoare deoarece chiar dacă aceasta ar fi fost de acord, fapta lui este încadrată la viol, pentru că tânăra nu are discernământ.

Agent şef principal Florin Popa, purtător de cuvâmt IPJ Argeş a declarat pentru presa natională:

„Un bărbat de 59 de ani din comuna Poiana Lacului a fost reţinut de către poliţiştii din cadrul BIC Piteşti, în urma cercetărilor s-a stabilit ca acesta ar fi întreţinut, în mai multe rânduri, acte sexuale cu fiica sa, la acest moment majoră, profitând de starea de vulnerabilitate a acesteia”.

 

Și-a batjocorit propria fiica. Și nu de acum, se întâmplă de ani de zile. Un bărbat din Poiana Lacului, în vârstă de 59 de ani, a profitat de probleme pe care fata le avea și a întreținut, în decursul mai multor ani, relaţii sexuale cu aceasta.

CITEȘTE ȘI ... Intervenție pe Dunăre. Argeșean dispărut în Deltă!

Faptele oribile au fost descoperite, argeșeanul ajungând în arest pentru 24 de ore. Astăzi, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Magistrații au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.