ARGEȘ! Weekend plin cu șoferi beți la volan! Un bătrân de 71 de ani prins de polițiști

Polițiștii de la rutieră au avut un weekend greu pe străzile din județul Argeș, mai mulți șoferi fiind prinși sub influența băuturilor alcoolice la volan. Aceștia s-au ales cu dosare penale, ba mai mult, unul dintre ei a ajuns în arest.

Un tânăr de 28 de ani, din Topoloveni, a fost prins beat la volan, conducând pe DN 7- Stefănești. Bărbatului i s-au recoltat două probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un alt tânăr de 28 de ani, din Pitești, a fost depistat de polițiștii rutieri pe DN 65-Albota, aflându-se  beat la volan. Două probe biologice i-au fost recoltate pentru stabilirea alcoolemiei.

Același lucru s-a întâmplat și cu un șofer de 43 de ani, din Costești, care a fost prins beat la volan, pe strada Victoriei din localitate.

Și un bătrân s-a aflat printre „victimele” polițiștilor rutieri. Omul de 71 de ani, din comuna Ungheni, a fost prins conducând un autoturism pe DN 65A, în comuna Căldăraru. Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Totodată, polițiștii rutieri din Costești au depistat un bărbat de 31 de ani, din Izvoru, care conducea o autoutilitară pe DJ 504, pe raza localității Cornățel, fără a deține permis de conducere. Acesta a refuzat testarea cu aparatul alcooltest și recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești.