Argeș - Un elev de clasa a-III-a nu mai vrea să meargă la școală, după ce ar fi fost umilit de învățătoare

Elevul din Argeș le-a spus părinților că nu vrea să se întoarcă la școală, spunând că învățătoarea l-a umilit în momentul în care i-a dat învățătoarei un mărțișor confecționat de el și o ciocolată. În replică, cadrul didactic a explicat că nu l-a jignit pe copil, potrivit unui ziar local.

Băiatul este elev în clasa III-a la o școală din comuna Popești din județul Argeș. 

Acesta a mers la școală pe 1 martie și i-ar fi dăruit învățătoarei sale un mărțișor și o ciocolată, însă s-a întors acasă plângând și le-a povestit părinților că profesoara l-a umilit în fața colegilor, spunându-i că mărțișorul nu este de calitate. 

Familia copilului a declarat că acesta este extrem de afectat de incident şi că nu mai vrea să se mai întoarcă la ore. 

Părinţii băiatului, care a fost diagnosticat ca fiind hiperactiv, au făcut o sesizare şi la Inspectoratul Şcolar Argeş. În plus, băieţelul are o afecţiune oftalmologică, având nevoie de intervenţii chirurgicale la ambii ochi. 

Învățătoarea, care are o experineță de 30 de ani, neagă acuzațiile și spune că nu l-ar fi jignit pe elevul său, ci doar i-a spus că nu trebuia să dea banii pe cadouri. Între timp, reprezentanții unității școlare au explicat  nu se impune ca aceasta să fie cercetată disciplinar. Însă tatăl acestuia a cerut conducerii şcolii să îi permită să stea pe holul şcolii în timpul orelor, pentru a preveni alte incidente, iar solicitarea sa a fost aprobată.


Sursa: libertatea.ro
Foto descriptiv