Polițiști și jandarmi amenințați de un șofer beat. Totul s-a finalizat cu 2 dosare penale

UPDATE, 1 mai:


IPJ Argeș a făcut precizări cu privire la cazul tânărului găsit aproape inconștient, cu capul sprijinit de volan și o sticlă de alcool în mână.

Conform IPJ Argeș, în jurul orei 22:00, pe o stradă din comuna Mărăcineni se afla un autoturism staționat, însă cu farurile aprinse. La volan, un tânăr statea cu capul rezemat și o sticlă în mână. Agentul local care l-a descoperit pe bărbat a sesizat prin 112 polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov.

La fața locului s-au deplasat doi polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov și doi jandarmi argeșeni. Încercând să-l ajute pe tânăr, oamenii legii au sfârșit a fi amenințați de către șoferul care a devenit violent. Pentru a-l potoli, agenții l-au imobilizat.

În plus, bărbatul beat a refuzat testarea cu aparatul etilotest, precum și recoltarea probelor biologice de sânge.

În acest caz au fost deschise două dosare penale: unul pentru refuzul de ecoltare a probelor biologice și altul pentru ultraj.

----------------------------------------------------------------

În această seară polițiștii locali din comuna Mărăcineni au observat o mașină care staționa pe carosabil cu farurile aprinse iar în momentul în care aceștia s-au apropiat de vehicul au văzut un tânăr care stătea cu capul sprijinit pe volan.

Polițiștii argeșeni au crezut că inițial că tânărul ar avea o problemă de sănătate sau că poate a suferit un atac de cord dar în momentul în care au dechis portiera pentru a acorda ajutor, s-a simțit un miros puternic de alcool iar barbatul s-a trezit și a coborât din mașină.

Din ultimele informații se pare că bărbatul a devenit violent cu agenții locali încă din momentul în care s-a dat jos din autoturismul unde adormise. Aceștia au fost nevoiți să-l încătușeze.

Foto descriptiv