Argeș: Prima noapte de restricții (VIDEO)

Argeș: Prima noapte de restricții (VIDEO)

Restricții de liberă circulație si in Pitesti, acolo unde polițiștii au oprit orice mașină după ora 22. Și circulația pietonilor a fost restricționată, conform Ordonanței militare numărul 2 din 21 martie 2020.

CITEȘTE ȘI ... Pitești: Voluntari livratori pentru persoanele afectate de COVID-19

 

Jandarmii și polițiștii din Arges au desfăsurat o amplă acțiune de verificare a respectării măsurilor impuse de Ordonanța militară. Pe scurt, lumea nu trebuie sa fie pe strada, excepție făcând derogările și cazurile de urgenta.

Autoturismele care au trecut prin centrul Piteștiului au fost trase pe dreapta, iar ocupanții verificați. Aceștia ar fi trebuit să-si justifice deplasarea printr-o declarație pe proprie răspundere sau o adeverință de la angajator. Ceea ce s-a si întâmplat. Exceptie a făcut un sofer de tir care nu avea adeverinta de la firma unde lucrează.

Astfel de filtre au fost peste tot in Arges. Însă nu numai masinile au fost vizate, ci și orice grup de minim 3 persoane. Reprezentantii politiei si jandarmeriei din Arges spun ca nu au fost cazuri grave inregistrate in aceasta prima noapte de restricții.