(video) Deputatul Cătălin Rădulescu a votat! Vezi ce a declarat!

Update ora 18:15

La Secția 22, de lângă Cinema Lumina, sunt cozi la vot. "Zici ca e la Mall" descrie un votant atmosfera.

Deputatul Rădulescu apare cu un delay de câteva minute.

„Votul nostru, al întregii familii și al meu, a fost pentru continuarea a ceea ce s-a făcut până acum în România. A fost un vot pentru ca la Bruxelles să ajungă oameni patrioți, oameni care să ceară ca românii să fie respectați, să fie tratați egal, așa cum sunt tratați toți străinii”, a declarat Cătălin Rădulescu la ieșirea din secția de votare.

 

Tăcere neobișnuită la nivelul liderilor județeni și locali ai PSD care tura aceasta au ales să voteze cu discreție, fără anunțuri publice privind ora și locul în care își vor exercita dreptul constituțional. La fel stau lucrurile și la nivel național, acolo unde presa centrală subliniază că doar premierul Viorica Dăncilă a ținut să anunțe cu claritate începând de aseară unde și când se va afla în fața urnei.

Revenind la județul nostru, până la această oră, doar deputatul Cătălin Rădulescu a anunțat prin cabinetul parlamentar că intenționează să voteze la ora 18:00, la Școala Nicolae Bălcescu (Secția 22), vizavi de Cinema Lumina. Parlamentarul a anunțat că va face și declarații de presă.