A fost găsită femeia dată dispărută de polițiștii argeșeni

UPDATE, 13 septembrie:

Femeia, în vârstă de 67 de ani, dispărută de acasă în data de 20 august, a fost găsită în municipiul Câmpulung. Polițiștii au declarat că argeșeanca nu a suferit traume și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

”Urmare a sesizarii primite in data de 09 septembrie a.c., cu privire la plecarea voluntara de pe raza mun. Campulung, la data de 20 august a.c., a persoanei Heroiu Roduca-Ioana, va comunicam faptul ca, in urma cercetarilor efectuate de catre politisti, aceasta a fost gasita pe raza municipiului Campulung.”

O femeie de 67 de ani din Câmpulung a dispărut de acasă în data de 20 august. Heroiu Rodica Ioana a fost văzut ultima dată pe raza municipiului Câmpulung.

Semnalmente: înălţime 1,53 m, 56 kg, constituție astenică, păr grizonat, lung până în zona umerilor, cu breton în față, ten închis, ochii verzi.

Vestimentaţie la momentul plecării: hanorac verde, bluză albă cu mâneci scurte, pantalon din blugi culoare neagră, legați în zona taliei cu un șiret de culoare neagră, în picioare purta ghete de culoare maro din material imitație din piele fără șiret.

Persoanele care pot da informații despre femeie sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Câmpulung, telefon 0248 512 100.