ARGEȘ: Cununie cu petrecere on-line (video)

Măsurile impuse de coronavirus i-au obligat pe unii sa anuleze evenimente, pe alții sa le țină cum o fi pentru că nu le puteau anula. Este și cazul unor tineri din judetul Argeș care au fost nevoiți să își organizeze cununia fără cei mai importanți oameni din viața lor. Și asta pentru că fie erau plecați la străinătate și nu se puteau întoarce, fie carantina le-a făcut imposibilă prezența.

Faceți cunoștință cu Marius și Florentina, doi tineri din Arges care și-au programat cununia civilă fix in acest weekend. Puși în fața pandemiei de coronavirus, cu toate restricțiile, s-au văzut nevoiti să accepte că invitații, mulți care lucrează în străinătate, nu pot ajunge. Intre ei este și tatăl mirelui, care s-a resemnat ca nu poate fi la petrecerea fiului, dar s-a îmbrăcat frumos și a participat în direct prin telefon.

La petrecere au participat aproximativ 20 de persoane deși erau de trei ori mai mulți invitați. Fiecare și-a sunat apropiații și a stat cu ei în telefon pentru ca toți să participe.

În ciuda absenței masive de la petrecere, viața merge înainte, iar cei doi tineri și-au jurat, deocamdată în fața ofițerului de stare civilă, că vor fi unul lângă celălalt.