ARGEȘ: Cod galben de vreme rea! Grindină, vijelii și descărcări electrice

Administrația Națională de Meteorologiea a emis, în urmă cu puțin timp, două atenționări meteorologice de vreme sevară. Vizate sunt mai multe județe (vezi harta), printre care și Argeș.

Prin urmare, astăzi, în intervalul orar 13:00- 18:00, va fi valabil un cod galben de vreme rea. Vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse cu caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și pe arii restrânse grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și izolat 40...50 l/mp.

De asemenea, de la ora 18:00 intră în vigoare in alt cod galben de vreme rea, valabil până marți, ora 06:00. n intervalul menționat în Muntenia și în sud-vestul Moldovei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse cu caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și pe arii restrânse grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și izolat 40 l/mp.