(video) De ce a ars Pensiunea Brâncovenească din Câmpulung! Concluziile pompierilor

UPDATE, 29 aprilie, ora 09:20


Incendiul de la Pensiunea Brâncovenească din Câmpulung a pornit, spun pompierii, de la ”efectul termic produs la nivelul unui canal, coș de fum amplasat ori neprotejat termic față de materiale combustibile de pe fațada clădirii”.

 

Update, 28 aprilie, ora 23:58

În misiune au fost angrenate forțe de intervenție de la cinci Detașamente, mai exact un număr de 37 de subofițeri și 3 ofițeri. 

Pompierii ajunși la fața locului au reușit să localizeze incendiul și să evite propagarea flăcărilor la întreaga clădire. 

În urma primei evaluări a pagubelor s-a constatat ca a fost afectată bucătăria pe o suprafața de aproximativ 100 de mp și acoperișul pe 100 mp.

Reprezentanții ISU informează de asemenea că în clădire nu erau clienți, doar proprietarii, care au reușit să se evacueze pe cont propriu.


Update, 28 aprilie, ora 23:00

Din datele preliminare, flăcările s-au manifestat violent la aproximativ 100 mp de acoperiș și la o încăpere de circa 80 mp.

Trebuie menționat faptul că amprenta la sol este de peste 350 mp, iar incendiul a fost localizat și se lucrează la lichidare.

La fața locului au ajuns și domnul Prim adjunct al Inspectoratului Șef, locotenent colonel Berevoescu Alin, care a preluat coordonarea forțelor în teren, menționează reprezentanții ISU.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Un incendiu puternic a izbucnit în municipiul Câmpulung pe strada Brâncoveanu, nr. 4, mai exact la Pensiunea Brâncovenească.

Din informațiile furnizate de reprezentanții ISU Argeș, arde acoperișul pensiunii.

Pompierii argeșeni intervin cu patru autospeciale de stingere și un echipaj de prim ajutor.

În sprijin mai intervin trei autospeciale de stingere, anunță ISU.


Revenim cu informații.

Sursa: ISU Argeș