ARA Software angajează recepţioneră

Compania care oferă soluţii IT&C, cunoscută mai mult pentru relaţiile comerciale cu primăriile din judeţ şi Consiliul Judeţean Argeş, are disponibil un post de recepţioneră sau office assistant.

Candidatul pentru acest post trebuie să îndeplinească o serie de condiţii, printre care: studii medii sau superioare, experienţă de cel puţin un an într-o poziţie similară, cunoştinţe de operare PC şi Microsoft office şi limba engleză la nivel mediu.

CITEȘTE ȘI ... NU RATA! DOLO TRANS OLIMP angajează ȘOFERI!

Cea care va fi recrutată pentru acest post va avea următoarele responsabilităţi: preluarea corespondenţei şi a apelurilor telefonice, înregistrarea actelor în registrul de intrări-ieşiri, oferirea de informaţii vizitatorilor, activităţi de protocol, asigurarea distribuirii corespondenţei în companie şi evidenţa datelor de contact care îi sunt transmise, precum şi oferirea lor angajaţilor companiei.

Angajatorul promite un loc de muncă stabil, salariu motivant şi posibilităţi de promovare.

CITEȘTE ȘI ... Angajări la CLEMANS! Salarii de peste 2000 lei

ARA Software a început colaborarea în Argeş în 2004, prin încheierea unui parteneriat public-privat pentru 20 de ani, ce avea ca obiectiv dezvoltarea şi gestionarea infrastructurii tehnologice la nivelul judeţului. Acest lucru a presupus încheierea de contracte cu administraţiile locale, pe bani grei, ceea ce a adus nemulţumiri în rândul primarilor, cărora nu le-a convenit acest lucru. Mai mult, de această afacere s-au interesat şi procurorii. 

 

Sursa: Saptamanalul Ancheta