Ar trebui să învățăm să fim mai atenți cu noi și să ne bucurăm mai mult de viață!

Noua generație de succes a Argeșului

 

Nume: Ion Prodanel
Vârsta: 28 de ani 
Ocupația: manager Conti by PJR
Studii: Facultatea de Drept (București) |  Masterat în Business Management (Barcelona)
Pasiuni: sportul și gătitul.

----------------------------------------------------------------


Unul dintre tinerii antreprenori piteșteni care au fost dintotdeauna atrași de domeniul investițiilor private, de dezvoltarea proiectelor proprii și asumarea responsabilităților sociale și de business care derivă din acest tip de proiecte, Ion Prodănel, a început să lucreze în mediul de afaceri la o vârstă extrem de fragedă și bifează astăzi, la 28 de ani, asumarea personală a unui proiect HoReCa cu renume în municipiul reședință de județ: Conti by PJR. A crescut într-o familie cu tradiție în business și a decis să își asume la rândul său aceleași provocări, iar perioada 2020-2021 a adus cu siguranță încercări istorice, mai ales pentru industria în care tânărul antreprenor a ales să investească și să dezvolte.

„Cea mai mare provocare a vremurilor pe care le traversăm este constituită de  viteza cu care se schimbă lucrurile în jurul nostru și, implicit, de felul în care alegem și știm să gestionăm aceste schimbări.”, declară Ion Prodănel. 

Are încredere în puterea generației sale de a ține ritmul cu vremurile, de a demonstra că este capabilă să își asume proiecte și să le îndeplinească cu tenacitate și energie, considerând că permanenta conexiune cu ceea ce se întâmplă și ceea ce se schimbă reprezintă un mare avantaj atunci când vorbim despre tinerii manageri, din orice domeniu de activitate.

„Au multe atuuri, dar cel mai important este, din punctual meu de vedere, conectarea permanentă a acestei generații la informație”

 

Privește cu echilibru și optimism perioada pe care întreaga comunitate, nu doar cea de business, o traversează și consider că experiențele trecute ne vor ajuta să trecem peste încercările generate de declanșarea pandemiei COVID 19.

„Ar trebui să învățăm din această perioadă să fim mai buni pe toate planurile: financiar, familial…Să  fim mai atenți cu noi și să ne bucurăm mai mult de viață. Am încredere că vom depăși perioada critică din punct de vedere al sănătății publice cu ajutorul specialiștilor, iar din punct de vedere al pieței financiare cred că o să revenim mai ușor față de criza economică precedentă, cu condiția ca sistemul bancar și autoritățile publice să gestioneze corect deciziile pe care le iau și pe care le vor lua.”

Respectarea rețetei businessului și brandului Conti by PJR, indiferent de schimbările survenite, reprezintă obiectivul tânărului manager pentru anul 2021.