Apostoliceanu - ripostă pe Facebook! Și nu pare să-și ceară scuze (SIC!)

În cadrul conferinței de astăzi, municipalitatea a prezentat stadiul pregătirilor pentru  evenimentul de la finalul săptămânii, și anume Simfonia Lalelelor. De asemenea, a fost discutat si bugetul munipiciului pentru anul 2019. Pe lângă aceste subiecte, aflate pe ordinea de zi, Cornel Ionică, proaspăt întors la conducerea instituției, a vorbit și despre reproșurile viceprimarului Sorin Apostoliceanu lansate în spatiul public imediat după demiterea lui. Acesta l-a acuzat pe Ionică de faptul că nu îi permitea să intre în Biroul de Urbanism şi că nici nu avea acces la diferite acte şi documente. 

Primarul Ionică a dezvăluit că, la începutul acestei săptămâni, a purtat o discuție cu Sorin Apostoliceanu, viceprimarul cerându-și scuze pentru declarațiile sale. Scuzele au fost acceptate, dar cu o condiție, ca totul să fie făcut public.

CITEȘTE ȘI ...Programul Rabla 2019 începe vineri!

Astfel, cu putin timp în urmă, viceprimarul Sorin Apostoliceanu a postat acest mesaj pe pagina de socializare:

”Mizez încă pe faptul că cetățenii Piteștiului, și nu numai, trebuie să fie informați corect și clar. 
Niciodată nu am lansat în spațiul public informații care nu au legătură cu realitatea.
Am avut într-adevăr o discuție cu domnul primar luni.
La nivel administrativ, poate nici ideile mele, poate nici ale dânsului nu sunt chiar cele mai bune.
Cu fiecare bilanț pe care îl vom face, și în plan personal și în plan profesional, să sperăm că timpul le va demonstra pe toate și că va exista corectitudine și implicare.”

 

CITEȘTE ȘI ... ACUM! Reținuți pentru fraude informatice - Vindeau ”nimic” pe Internet!

 

Un alt subiect, aflat în contradicție întrei cei doi poli din Primăria Pitești, a fost amplasarea tribunelor oficiale de la deschiderea Simfoniei Lalelelor. Astăzi, primarul Cornel Ionică a anunțat că vor fi amplasate două tribune, așa cum a fost și anul trecut, una pentru oficialități și una pentru cetățeni. 

În urmă cu câteva zile, viceprimarul Apostoliceanu, care la momentul respectiv avea atribuții de primar, informa că se va renunțat la tribuna oficială din Piața Primăriei. „Copiii care vor să desfășoare un act artistic, să cânte, să danseze, vor urca pe scenă. În fața Primăriei nu va mai fi nicio scenă pentru oficilialități”.


 

CITEȘTE ȘI ... Schimbare la Simfonia Lalelelor! Apostoliceanu: „Să nu mai facem bâlci!”

 

La dezbaterea pentru bugetul alocat în anul 2019 pentru Pitești, Sorin Apostoliceanu a lipsit. La fel și alți consilieri PSD, cum ar fi Cristian Gentea, Dumitru Tudosoiu, Radu Bănică și Tatiana Preduț.