APEL UMANITAR! Un băiețel de 3 ani, are nevoie de ajutor!

David Ciobotaru are doar 3 ani și este din orașul Mioveni. Copilul are nevoie de ajutorul nostru. Acesta a fost diagnosticat recent cu un handicap grav, care necesită la nivelul creierului o interveniție. El se confruntă cu epilepsie intractabilă și retard mintal sever.

Intervenția de care micuțul are nevoie, se poate face la Brain Institute, din București, centrul specializat în neurochirurgie dezvoltat în parteneriat cu Spitalul Monza.

Pentru operația băiețelului este nevoie de o sumă mare, la fel și pentru tratament. Suma fiind 10.000 lei, bani pe care familia copilului nu și-i poate permite.

În data de 10 aprilie 2017, începând cu ora 18, un spectacol caritabil se va desfăsura pentru micuț, în sala de spectacole a instituției, acolo unde va fi amplasată și o urnă pentru donații. Vor debuta cu un program artistic elevii și profesorii Liceului de Arte „Dinu Lipatti” din Pitesti, iar intrarea va fi liberă.

Contul deschis la BRD în care se pot face donaţii: RON: RO88BRDE030SV69750800300. Titularul contului este Ciobotaru Julieta.