Bărbat găsit sfârtecat pe linia de tren. Mecanicul declară că omul s-a aruncat în faţa garniturii

UPDATE, 21 ianuarie:

Scene de groază, ieri, la podul de cale ferată din zona Autogării Sud, unde un tren Regio, care circula pe relația Curtea de Arges – Pitesti, a accidentat mortal un bărbat.

Polițiștii Serviciului de Transporturi Feroviare Argeş au deschis un dosar penal. De asemenea, oamenii legii trebuie să stabilească împrejurările în care s-a produs evenimentul.

În urma audierilor martorilor tragediei, anchetatorii iau în calcul și varianta sinuciderii. Mecanicul trenului și alți doi oameni au povestit că au văzut cum bărbatul de 62 de ani s-a aruncat în fața garniturii.

UPDATE, ora 15: 40

A fost identificată persoana accidentată mortal de trenul Regio. Conform IPJ Argeș, vorbim despre un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din județul Dâmbovița.

În acest moment, nu știe cum a ajuns ca bărbatul să fie lovit de tren, dacă a fost un accident sau un caz de sinucidere.

 

UPDATE, ora 14:14

Tragedie în zona Autogării Sud. Un bărbat a fost accidentat mortal de un tren Regio, care circula pe ruta Curtea de Arges - Pitesti.
La fața locului au ajuns polițiștii, pentru a cerceta împrejurările în care accidentul s-a petrecut. În acest moment, persoana nu este identificată.

 

----------------------------------------------------------------

Un apel la 112 a anunțat un accident în zona Autogării Sud. Din primele informații, se pare că o persoană ar fi fost lovită de tren.