UPDATE: APEL FALS LA 112 - Incendiu! S-a identificat „făptașul” de la Băbana

UPDATE: S-a identificat, cu ajutorul jurnalistei Cristina Cazacu și a redactorilor Sursata.ro, persoana care a pus pe jar, zilele trecute, un echipaj SMURD și unul de pompieri, semnalând un incendiu în comuna Băbana.

”Nu este gluma, dar ati fost mai tari ca serviciul 112 , care nu a putut afla identitatea cartelei telefonice!!!”, a declarat primarul comunei Băbana.
Este vorba de un tânăr de 20 și ceva de ani, P. D.D, din comuna Cotmeana, fiind cunoscut în localitate ca o persoană cu probleme comportamentale. Pe pagina de facebook se identifică cu apelativul ”Iaciu Boss”.
În înregistrarea de mai jos, se poate auzi vocea bărbatului. Contactat atat de primarul Bebe Ivan, cât și de jurnaliști, acesta nu răspuns. Însă, la scurt timp tânărul a revenit cu un telefon.

Un apel fals la 112 anunța, seara trecută, că pe raza comunei Băbana, în zona Măneasa, a izbucnit un incendiu. Pompierii au fost alertați și au intervenit de urgență. Însă, s-a constatat că apelul efectuat a fost unul fals, în zona respectivă nefiind niciun incendiu. Primarul comunei Băbana, Bebe Ivan, a declarat că este inadmisibil să se întâmple așa ceva și că vor fi luate măsuri în acest sens. 

Primăria comunei Băbana cere ajutorul celor care pot identifica numărul de telefon de la care s-a făcut apelul, acesta fiind: 0748819806. Cei care pot ajuta vor primi o recompensă cu ocazia sărbătorilor Pascale.

Făptașul riscă o amendă între 200 și 500 de lei.