Apel disperat al tatălui: 'Dacă o aveţi pe Alexandra, lăsaţi-o să vină acasă!'

Ion Mâceșanu, tatăl Alexandrei, fata de 15 ani răpită în urmă cu 8 zile, în Caracal, a făcut un apel disperat, în această seară, prin intermediul presei, către fiica sa și către cei care ar fi putut să o răpească.


 


'Credem că va fi bine. Alexandra este în viață și vrem ca ea să se întoarcă acasă. Dacă o aveți pe Alexandra, lăsați-o pe marginea drumului să se întoarcă acasă și nu mai facem nimic de acolo. Nu vrem decât să vină acasă', a declarat tatăl Alexandrei Mâceșanu.

Tatăl îndurerat le-a mulțumit tuturor celor care au intervenit în cazul dispariției fiicei sale, inclusiv operatorilor STS, polițiștilor și procurorilor. Pe de altă parte, tatăl Alexandrei Mâceșanu a precizat că știe că fiica lui este în viață.
'Cred că Alexandra trăiește. Inima îmi spune că este în viață și ne rugăm să vină înapoi', a spus tatăl fetei.

Întrebat dacă trebuia ca autorităţile să intervină mai rapid, Ion Mâceșanu a spus: 'Cred că normal dacă se intervenea mai repede, nu judec pe nimeni, poate aşa sunt formalităţile... Poate era mai bine, poate aşa a fost să fie'.

 

 

 

Mesajul tatălui Alexandrei pentru criminal: "Dumnezeu să-l aibă în faţă”


Tatăl Alexandrei Măceșanu a apărut în public, joi seară, făcând primele declarații. În fața jurnaliștilor, Ioan Măceșanu a avut un mesaj și pentru criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă.

În fața presei, Ioan Măceșanu a venit să transmită un mesaj, pentru a cere sprijin, spunând că el crede că fiica sa este în viață. Întrebat de jurnaliști, tatăl Alexandrei Măceșanu a avut și un mesaj pentru criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă.
"Dânsul, cu zâmbetul ăla, așa într-o parte... I-aș transmite să ardă în iad, dacă a făcut! Repet, dacă a făcut! Dacă nu a făcut, Dumnezeu să îl aibă în față!", a spus Ioan Măceșanu.

Ioan Măceșanu a venit însoțit de vărul său, Alexandru Cumpănașu, care e unchiul Alexandrei. În cadrul declarațiilor, cei doi au lansat de mai multe ori apelul de ajutor, pentru ca oamenii să ajute la găsirea adolescentei de 15 ani, despre care ei cred că este în viață.

 

 

 


Tatăl Alexandrei, despre telefoanele misterioase primite după dispariţia fetei: "Era o voce de bărbat mai în vârstă"

La declarațiile de joi seară, din fața poliției din Caracal, Ioan Măceșanu a confirmat că a primit telefoane anonime, după dispariția Alexandrei.
”Da, am primit, cum că este bine, cum că pleacă la mare, după aceea cum că pleacă să muncească în Anglia sau nu știu unde... Dar, vorbe, ce să zic...”, a spus Ioan Măceșanu.

Tatăl Alexandrei Măceșanu a dat de înțeles că în cazul celor două apeluri au venit din partea aceleiași persoane.
”Era o voce de bărbat mai în vârstă și i-am spus să vorbească mai tare și a zis că îl doare în gât, pentru că a băut apă rece. Dar se cunoștea că era o voce de bărbat în vârstă”, a povestit Ioan Măceșanu.

Familia Măceșanu a spus că apelurile anonime au fost primite joi, la o zi după dispariția Alexandrei. Unul dintre ele a fost la ora 10.30, cu o jumătate de oră înainte ca fata să sune la 112 și să anunțe că este captivă în casa din Caracal a lui Gheorghe Dincă.