Apel către firmele de construcții: Dați o mână de ajutor la ridicarea Clinicii Copiilor!

Materiale de construcții, bani, forță de muncă, orice este binevenit pentru ca proiectul Clinica Copiilor să mai înainteze câțiva pași în această iarnă. După ce a trăit, pe pielea sa, greul drum prin spitale cu un copil de câteva luni, Răzvan Nicolae și soția sa au pus bazele asociației Clinica Copiilor. S-au înhămat la un proiect colosal, fără să aibă puteri materiale, dar având încredere în sufletul bun și deschiderea semenilor.

„Vrem să construim o clinică pediatrică destinată recuperării medicale. Plecând de la experiența pe care am avut-o și o avem cu sistemul de sănătate românesc, dar cunoscând și cum funcționează un sistem de sănătate din țările vest-europene, ne dorim să oferim servicii medicale în care părinții și copiii lor să fie siguri că vor fi tratați cu respect, în condiții optime de rezolvare a problemelor medicale, de către personal dedicat. Filozofia noastră: «Copilul tău este în centru». Există deja un teren pentru acest proiect, de 10.000 mp, stradal, cu acces direct la strada principală. Terenul se află în comuna Budeasa (la 7 km de centrul orașului Pitești)”, arată Răzvan Nicolae.

CITEȘTE ȘI ... Porc cu trichinella la Valea Iașului!

În plus, asociația a mai achiziționat o clădire la Mărăcineni, la care se lucrează de zor, atât cât sunt resurse. Pentru a da înainte are însă mare nevoie de ajutor. Firmele de construcții pot fi de mare folos acestui proiect, iar ceilalți pot da o mână de ajutor doar prin direcționarea a 20% din profit, în cazul persoanelor juridice, sau a 2% din impozitul pe venit, în cazul persoanelor fizice.

CITEȘTE ȘI ... Avertisment! Din 3 ianuarie NU MAI ACORDĂ servicii decontate de casele de asigurări de sănătate

Nu este nevoie decât de completarea unei fișe, pentru ca banii să intre în contul Asociației „Clinica Copiilor”, iar banii să nu mai intre la stat, ci să fie utilizați pentru construcția acestui centru de care au nevoie mii de copii, care se izbesc de neputința sistemului sanitar de stat și a piedicilor financiare, care duc la deznodăminte dramatice. Mai multe detalii puteți afla doar accesând site-ul www.clinicacopiilor.ro sau pagina de Facebook a asociației. 
 

Sursa: Saptamanalul Ancheta