Apariție inedită la Curtea de Argeș

Amintirea Reginei Ana a fost comemorată de fircare în felul său. Dacă unii oameni au venit cu flori, alți cu tablouri, sau pur și simplu au aplaudat din admirației, un grup de moharhiști din Cluj au aduc un obiect care a atras atenția tuturor.
Aceștia au montat pe peluza din fața Catedralei Arhiepiscopale din Curtea de Argeș o cruce din pânză lungă de 12 metri și lată de 7,5 metri.
Crucea din material alb purta semnele Regalității și atras atenția curioșilor.
Gestul acestor artiști a fost inspirat de funeraliile Seniorului Corneliu Coposu, după cum a declarat pentru corespondenții televiziunilor, Valentin Lungu, vicepreședinte al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei.

CITEȘTE ȘI ... Din Arad - a venit să se prostitueze la Pitești!

 

La ceremonia religioasa de la Curtea de Arges participa membrii Familiei Regale, membrii familiei Regelui, inclusiv nepotul sau, Nicolae, si nepoata sa, Elisabeta-Maria, precum si membrii mai multor familii regale si imperiale, printre care și Alteta Sa Regala si Imperiala Principele Georg Friedrich de Prusia.
Un mare numār de oameni s-a adunat în față Catedralei Arhiepiscopale și Regale din Curtea de Argeș. Oamenii au venit din toate colțurile țării.