Apa Craiului - Produs recunoscut ca brand din Munții Argeșului!

Brand de apă minerală naturală, având ca „izvor” Argeşul, prezent pe rafturile magazinelor din întreaga ţară

Producţia Apei Craiului a început la Dâmbovicioara în anul 2002. Societatea care a creat acest brand începe comercializarea produsului mai întâi pe piaţa din Argeş și abia trei ani mai târziu pe piețele din restul României.

În bogăţiile Pietrei Craiului, urcând către inima Cheilor Brusturelui, câţiva kilometri mai sus de Peştera Dâmbovicioara, un puternic şuvoi de apă tâşneşte la baza unui perete calcaros înalt de câteva sute de metri: La Gâlgoaie. Conform specialiştilor, bazinul din partea de sud a Masivului Piatra Craiului este alcătuit din trei hidrosisteme carstice – Gâlgoaie, Valea Peşterii şi Cheile Mari ale Dâmboviţei. Gâlgoaia este cea mai importantă descărcare carstică subterană (cu un debit de 300 l/s) şi este localizată pe dreapta văii Dâmbovicioarei la 935 m altitudine, fiind alcătuită dintr-un complex de patru izvoare prea-plin.

Datorită proprietăţilor specifice zonei de unde provine, Apa Craiului este cunoscută pentru puritatea sa - un vector important pentru a satisface toate gusturile consumatorilor și pentru cei care vor să îşi menţină un stil de viaţă sănătos. Proprietăţile apei minerale păstrează aceiaşi parametri calitativi şi de conţinut ca atunci când este îmbutelită, ajungând la consumatori într-o stare perfectă.

Produsele realizate în Argeș ajung, aşadar, pe masa românilor, prin exploatarea unei bogăţii naturale rare după un proces de producţie atent monitorizat, la preţuri foarte bune raportate la alte mărci care beneficiază de reclamă. Producătorul argeşean dispune de tehnologii şi instalaţii moderne de îmbuteliere a apei minerale naturale plate, dar şi de producere a apei minerale naturale carbogazificate.

Apa Craiului îşi are originile într-unul dintre cele 68 de izvoare din România atestate, în 2017, de către Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale ca fiind sursă de apă minerală naturală: Izvorul 5 Gâlgoaie-Dâmbovicioara Argeş. Fabrica Apa Craiului este amplasată la Podul Dâmboviţei, pe DN 73 Piteşti-Braşov, pe segmentul Rucăr-Bran. SC Cherestea Dâmbovicioara SRL este o societate cu capital privat, integral românesc. Cifra de afaceri a crescut progresiv pe măsura impunerii produselor pe piaţa naţională, iar Apa Craiului devine astfel un produs din ce în ce mai agreat de cumpărătorii care îşi fac temele şi găsesc în producţia autohtonă, locală, sursa unor produse de calitate, la preţuri foarte bune. În prezent, APA CRAIULUI poate fi găsită pe rafturile multor lanţuri de magazine din România, dar şi în centre de comercializare locale

Pentru parteneriate şi comenzi, societatea vă stă la dispoziţie cu următoarele date de contact: Argeş, Dâmbovicioara, str. Podul Cheii, nr. 4. Telefon: 0248. 544.254, 0731.221.293. Email: office@apacraiului.ro